Troelstraweg 30 . 2241 PS . Wassenaar . Mabel Jacobson . Tel.: 070 517 85 19 . Lid VNRT

logo sayasana

Sayasana

Vlinder

Main Content

reflexologie

De basisgedachte van reflexzonetherapie is dat op handen, voeten en hoofd reflexzones liggen die in verbinding staan met alle organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels van het lichaam. Stimulatie van de reflexpunten geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming. De massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven en komt het lichaam weer op een natuurlijke wijze in balans.

Reflexologie en omgaan met pijnklachten

Pijn bëinvloedt het dagelijks bewegen, kost veel energie en vaak is er sprake van een hogere spierspanning. Hierdoor onstaan er soms ook negatieve gevoelens. Uw reflexzonetherapeut kan u ondersteuning bieden bij het omgaan met de pijn. Reflexologie kan positieve effecten hebben, zoals vermindering van spierspanning, meer balans van het zenuwstelsel, verbetering van het functioneren van organen en verlichting van pijnklachten. Hierdoor kan men een algeheel gevoel van welbevinden ervaren en zich mentaal sterker voelen. Dit kan de kwaliteit en mobiliteit van uw leven aanzienlijk verbeteren.

Voor iedereen

Reflexologie is geschikt voor jong en oud, werkt tevens preventief en kan uitstekend naast andere, reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast. Deze vorm van therapie kent geen negatieve bijwerkingen. Reflexologie is altijd aanvullend op de reguliere gezondheidszorg en dient nooit ter vervanging van huisarts of specialist.